I era lokaler

Affischer att skriva ut

Här hittar du färdigt material att sätta upp i era lokaler. Budskapen är anpassade för olika ytor. Alla är i format A4, men vill du ha det större kan du helt enkelt skriva ut i det önskade formatet.

”Akta huvudet”

Affisch

Passar att sätta upp i låga dörröppningar och liknande. Affischen är tillgänglighetsanpassad och uppläsningsbar med skärmläsare.

”Bränn dig inte”

Affisch

Passar bra att sätta upp nära spisen, om det finns en sådan. Affischen är tillgänglighetsanpassad och uppläsningsbar med skärmläsare.

”Ta fem minuter”

Affisch

Kan sättas upp nästan var som helst i era lokaler. Affischen är tillgänglighetsanpassad och uppläsningsbar med skärmläsare.

”Tvätta händerna”

Affisch

Kan sättas upp på toaletterna eller på annan plats där ni tvättar händerna. Affischen är tillgänglighetsanpassad och uppläsningsbar med skärmläsare.

”Ät rätt”

Affisch

Lämplig att sätta upp i lunchrummet eller på andra platser där ni brukar äta mat. Affischen är tillgänglighetsanpassad och uppläsningsbar med skärmläsare.

”Gå försiktigt”

Affisch

Kan sättas upp vid trappor. Affischen är tillgänglighetsanpassad och uppläsningsbar med skärmläsare.

”Kallt och dragigt”

Affisch

Passar bra att sätta upp på platser där det är lite extra kallt. Affischen är tillgänglighetsanpassad och uppläsningsbar med skärmläsare.